13 de març 2013

La pista de Sadernes tallada al transit per l'accident d'un tractor-eruga.

El Punt Avui Dimecres, 13 de març del 2013

Tractor eruga estimbat a l'Alta Garrotxa

El conductor de la màquina, que treballava a la Quera, en va sortir il·lès

El vehicle accidentat va caure pel barranc que hi ha entre la pista i la llera de la riera  
Foto: ENRIC SERRANO.
Un tractor eruga que circulava per la pista de la Muntada i la vall de Riu, en direcció a Sadernes, es va estimbar ahir quan va cedir el terreny sobre el que circulava. El conductor del vehicle –l'únic ocupant– en va sortir il·lès. 

L'accident va passar a l'altura del pont de Valentí, al terme municipal de Montagut i Oix. Segons van explicar ahir fonts de l'Ajuntament, les darreres pluges devien haver malmès la base de la pista, que no va poder suportar el pes del tractor eruga, un vehicle equipat amb cadenes enlloc de rodes. 

Durant els últims mesos aquest tractor eruga havia estat treballant en la rehabilitació de la Quera (una casa situada a prop de Talaixà) i ahir, un cop finalitzats els treballs, tornava cap a Montagut.

L'enfonsament farà impossible que per aquesta pista hi puguin circular cotxes durant força temps, ja que les obres -així com l'operació de recuperació de la màquina- seran lentes, atès que l'indret és de mal treballar, segons van indicar des de l'Ajuntament. Aquesta pista l'usen habitualment els habitants de la Muntada i can Gustí de Riu, que ara hauran de donar la volta pel coll de Riu i Bassegoda. 

També en sortiran perjudicats els voluntaris que els caps de setmana transporten el material per a les obres de recuperació de l'antiga rectoria de Sant Aniol d'Aguja.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada